There are no up-coming events

Gezamenlijke Open Coffee, De Lingehoeve

Gezamenlijke Open Coffee, De Lingehoeve

De Open Coffee netwerken Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Gorinchem organiseren vrijdag 30 juni een gezamenlijke netwerkbijeenkomst in Restaurant De Lingehoeve. Van 9.00 uur tot 11.30 uur kunnen ondernemers netwerken met een kopje koffie en thee. Het thema voor deze gezamenlijke Open Coffee is “Gezond Ondernemen”. Iedereen geeft zo haar of zijn invulling over het begrip gezond ondernemen, hoe doe jij dat en wat betekent gezond ondernemen voor jou? Laat onderaan deze pagina een reactie achter dat je komt!

Ook deze keer zullen we weer prijzen gaan verloten! Wil je andere ondernemers kennis laten maken met jouw producten op diensten? Onder de bezoekers van de Open Coffee gaan we dit verloten! Stuur ons vooraf een e-mail met wat je wilt weggeven. Dit kan een cadeaubon, product of advies zijn.

Adres:

Restaurant De Lingehoeve
Lingedijk 199,
4163 LK Oosterwijk

Parkeren: Er is volop plek bij de locatie om gratis te parkeren

Programma

Rond 9.45 uur is er een welkom met enkele korte presentaties van ondernemers. Agnes Vleugel van Inner Stance zal haar visie en kennis met ons delen over dit thema. Neem gerust een collega mee om kennis te maken met onze laagdrempelige manier van kennis delen en netwerken.
Over De Lingehoeve

Genieten is van alle tijden. Of het nu Lente, Zomer, Herfst of Winter is, in Herberg & Restaurant “De Lingehoeve” laat elk seizoen zich van zijn mooiste kant zien. Wij bieden u het hele jaar door een gastvrij onthaal in een sfeervolle ambiance. Met allure, stijl en sfeer als sleutelwoorden. Verscholen achter de Lingedijk vindt u rust, ruimte en comfort.

Van brood tot ijs: nagenoeg alles wordt hier huisgemaakt. Geniet van een verrukkelijke culinaire avond in het huiselijk ingerichte restaurant, waar gewerkt wordt met biologische, veelal streek- en seizoensgebonden ingrediënten. De tafels zijn gedekt met antiek Frans en Engels aardewerk.

Aanmelden

Aanmelden kan op de website van Open Coffee Vijfheerenlanden.

evenement eigenschappen

Startdatum 30 juni 2017 9:00
Einddatum 30 juni 2017 11:00
Prijs per persoon Gratis
Locatie
De Lingehoeve
Lingedijk 199, 4163 LK Oosterwijk, Netherlands
De Lingehoeve
Deel dit evenement