There are no up-coming events

Open Coffee Alblasserwaard

Welkom bij Open Coffee Alblasserwaard, onderdeel van de ondernemers community van Nederland. Met landelijk meer dan 6.000 leden is Open Coffee het grootste businessnetwerk van Nederland. Bij Open Coffee Alblasserwaard kun je lekker koffie drinken met ondernemers, investeerders en anderen mensen die geïnteresseerd zijn in ondernemerschap.

Het idee achter Open Coffee is dat er een plaats en tijd is waar mensen kunnen genieten van een goede kop koffie en tegelijkertijd interessante mensen kunnen ontmoeten en onverwachte gesprekken kunnen voeren. Open Coffee kenmerkt zich door het vrijblijvende karakter: iedereen die zakelijk actief is, is welkom en de entree en koffie zijn gratis. Behalve netwerken, is er verder niets verplicht.

Kom je ook? Iedereen is welkom.

Tussen de bijeenkomsten door kan er worden genetwerkt via onze linkedIn groep.

Aanmelden voor OC bijeenkomsten kan op deze website. Wie zijn of haar locatie/bedrijf beschikbaar wil stellen voor een volgende Open Coffee kan zich melden met een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..